Alles op een rij

Wat kan ik voor je doen

 • Portretten
 • Trouwdag
 • Familiefeest
 • Jubileum
 • Reünie
 • Rouwreportage
 • Evenementen
 • Sportfotografie
 • Productfotografie

Wanneer je contact met mij opneemt, bespreken we je wensen. Ook laat ik zien hoe de foto’s gepresenteerd kunnen worden. Van reportages maak ik meestal een boek, vaak aangevuld met ingelijste losse foto’s in verschillende formaten voor bijvoorbeeld familieleden. Ik adviseer graag over mogelijkheden, formaten en materialen en jij bepaalt in alle rust hoe je de foto’s het liefst wilt hebben.

Rouwfotografie
Toen mijn schoonvader stierf, heb ik gevraagd of ik wat foto’s mocht maken bij de crematieplechtigheid en van de bezigheden tijdens de eerste dagen na zijn overlijden. Op het eerste gezicht lijkt dat misschien vreemd. Voor sommige mensen misschien zelfs respectloos, maar het boek dat ik van de foto’s heb gemaakt is heel waardevol gebleken voor de familie. Het is een boek geworden dat regelmatig even wordt gepakt. Juist die eerste dagen zijn vaak hectisch en ook de plechtigheid zelf kan soms in een soort roes verlopen. Toch maken ze deel uit van het rouwproces. Het boek zorgt ervoor dat ook deze gebeurtenissen daarin een plaats krijgen. Het onderwerp past ook helemaal bij mijn manier van fotograferen. Ik leg graag levensgebeurtenissen vast en het levenseinde hoort daar bij, hoe verdrietig en gevoelig dat ook is.

Andere projecten

 • Zussenboek met portretten
 • Portretten ouderensoos
 • Natuurfotografie

Ook inspiratie voor u?
Van mijn zussen en mij maakte ik een boek waarin ik ons alle zes heb gefotografeerd te midden van de bezigheden die belangrijk voor ons zijn. Dat is voor mij altijd een mooie manier om portretten te maken. Zo kan ik laten zien wie je bent, wat je bezighoudt, waar je enthousiast van wordt, wat je boeit en beweegt. Dan gaat een portret leven, dan zie ik dat de ogen gaan stralen en dat is voor mij het moment dat ik vast wil leggen. In het zussenboek maakte ik ook gebruik van symboliek. De klompen die op verschillende manieren in het boek terugkomen, zorgen niet alleen voor mooie beelden, maar staan ook voor een verbinding met ons verleden. Voor de ingewijden is dat meteen duidelijk en dat maakt het boek nog persoonlijker en waardevoller. Heb jij ook een soortgelijk idee of juist iets heel anders? Ik denk graag met je mee.

Foto’s bestellen
Al mijn foto’s kun je bestellen via de webshop . De foto’s die ik in opdracht maak, zijn niet openbaar. Alleen jij kunt ze zien, via een inlogcode die je van mij krijgt. De foto’s van mijn eigen projecten zijn voor iedereen toegankelijk.